Våra partners

Super Synbiotics

Super Synbiotics tror att magen och tarmfloran är utgångspunkten till ett hälsosamt liv.

Magens tarmflora består av runt 100 000 miljarder bakterier och utgör cirka 70-80 procent av vårt immunförsvar. I tarmen finns både goda och onda bakterier men de goda bakterierna bör vara i majoritet för att magen och kroppen ska fungera och må bra. Sådant som ohälsosam kost, antibiotika-kurer och stress kan rubba balansen mellan onda och goda bakterier i tarmfloran.

Kosttilskottet Synbiotic15 är en synbiotika – en blandning av goda bakterier (probiotika) och fibrer (prebiotika) som är utformat för att stärka tarmfloran. Fibrerna fungerar som mat till bakterierna på väg ner till tarmen och väl på plats hjälper de bakterierna att trivas och
föröka sig.

Med koden 2Heal får du 10% rabatt.

synbiotic

Coala

Med en Coala och din smartphone fångas ditt EKG och hjärtljud på bara 60 sekunder. Du slipper påklistrade elektroder, sladdar och otympliga apparater. Smarta, medicinska algoritmer analyserar direkt och ger dig svar inom ett par sekunder direkt i din smartphone. Alla dina mätningar sparas digitalt och du kan enkelt dela ditt EKG, hjärtljud och hjärtfrekvens (puls) med t ex din läkare.

coala heart monitor
Scroll to Top