Så här går det till

Hos oss har du möjlighet att boka vanliga läkarbesök direkt, utan att vänta i en telefonkö.

Allmänmedicin, invärtesmedicin, endokrinologi, gynekologi, andrologi och urologi finns på vår breda specialistmottagning.

Osäker på vem du skall träffa? Boka en kort telefontid och konsultera en av våra läkare direkt!

Vi jobbar för helhetshälsa- därför erbjuder vi också fördjupade medicinska bedömningar hos några av våra läkare. Vid en fördjupad medicinsk bedömning gör vi en 360o analys av dig och skräddarsyr en behandlingsplan utifrån dina behov. Det beskriver vi längre ner på denna sida.

Priset beror på hur långt besök du vill ha.

Fyll i ditt hälsoformulär

När du bokat din fördjupade medicinska bedömning får du en bokningsbekräftelse. Där får du en länk till vårt omfattande hälsoformulär som du fyller i för att din läkare skall få en helhetsbild av dig och dina besvär.

Det du svarar på frågorna hjälper oss kartlägga din tidigare sjukdomshistoria, din livssituation, dina symptom och ditt mående. Det är en viktig förberedelse inför ditt besök

Fyll i din kostdagbok

Mat är medicin och mycket ohälsa börjar med maten – därför vill vi veta lite om din kost. Om du bokar en fördjupad medicinsk bedömning ombeds du fylla i en kostdagbok under tre dagar för att vi skall få en uppfattning om hur din kost ser ut och hur näringsriktig den är.

a

Träffa din läkare

Våra läkare och terapeuter träffar du på ett personligt möte i vacker miljö. Vid en djupgående medicinsk bedömning är besöket 60-90 minuter, det är minst 4 gånger längre än du är van vid.

Precisionsmedicin

Vi analyserar din hälsa ända ner på cellnivå. Det betyder att vi utifrån identifierade mönster i den information vi samlat in och det som framkommit vid besöket hos oss, söker obalanser och brister.

Vi har även möjlighet att undersöka dina genetiska förutsättningar.

Träffa din coach

Ibland har man försökt på egen hand under många år – livsstilsförändring är svårt.

Våra terapeuter coachar dig i din hälsoresa. Du får hjälp att förändra din livsstil och skapa varaktig hälsa, ökad psykisk energi och vitalitet.

Din personliga behandlingsplan

2Heals team ger dig en samlad bedömning och utvecklar en behandlingsplan som är anpassad för dina unika behov.

Våra coacher hjälper dig genomföra den. Våra läkare ger dig medicinskt stöd längs vägen.

Flexibilitet och hög tillgänglighet

Vi har inga väntetider och hjälper dig med det stöd du behöver. Vi anpassar våra aktiviteter efter dina behov.

Löpande kontakt med oss

Som patient hos oss har du tillgång till vårt vårdrum. Där kan du komma i kontakt med oss, ställa frågor eller förnya ditt recept.

Din helhetshälsa är slutmålet!

vad kan vi hjälpa dig med?

Vårt team av specialister och terapeuter behandlar en stor variation av symptom och tillstånd.

Scroll to Top