Ett mångsidigt team

På 2Heal jobbar vi tillsammans i team vilket innebär att oavsett vem du träffar får du ett omhändertagande där vi utnyttjar varandras expertis och diskuterar fram en behandlingsplan för att ge dig den bästa lösningen.

Vi samarbetar även med andra specialister och terapeuter efter behov. Genom oss får du tillgång till vårt rikstäckande specialist- och terapeutnätverk. Vi remitterar dig vidare vid behov.

2Heal startade därför att en annan vård är möjlig. Fokus endast på symptomlindring genom läkemedel leder inte till bättre hälsa. Vår livsstil, kost, stress och bristen på fysisk aktivitet gör oss sjuka trots att vi borde vara friskare än någonsin.
Isis Amer Wåhlin
Läkare och VD

Våra medarbetare

Isis Amer-Wåhlin

Läkare, Med. Dr.

Överläkare med lång bakgrund inom sjukhusvård. Särskilt intresse för helhetshälsa och hormonella sjukdomar. Särskild expertis inom kvinnans hormonella sjukdomar samt fertilitets och graviditetsoptimering. Stöd vid barnlöshetsutredning och IVF behandling. 
Pågående utbildning i funktionsmedicin vid IFM USA. 
 
Forskare vid Karolinska Institutet inom flera stora internationella forskningsprojekt. 
 

Ursula Flatters

Läkare

Specialist i allmänmedicin med över 30 års erfarenhet som läkare och chef på Vidarkliniken och Vidar Vårdcentral. 

Stort intresse för helhetshälsa och tar emot alla patienter som tillhör allmänmedicinens område. Stort erfarenhet även med rehabilitering av bl.a. patienter med cancer. 

Om du bor söder om Stockholm, kan du också träffa Dr Flatters i Järna.

Kontakta bokning@phoenixmottagningen.nu för tidsbeställning i Järna.

Lars-Erik Wåhlin

Läkare

Specialist i allmänmedicin med mer än 30 år som kliniker och vårdcentralschef.

Speciellt intresse för psykisk ohälsa och lång erfarenhet av helhetshälsa​. Har arbetat holistiskt i hela sitt verksamma liv. Hos Lasse kan du boka nybesök, återbesök och videokonsultationer

Stefan Arver

Läkare, Docent

Överläkare, endokrinologi och andrologi med lång erfarenhet kring hormonella sjukdomar. Särskild inriktning på mannens hormonsystem och könsspecifika sjukdomar. Till detta hör hormonella problem, infertilitet och nedsatt sexuell funktion och annan sexuell problematik.
 
Forskare på Karolinska Institutet – internationellt erkänd.

Agneta Schnittger

Läkare, Med. Dr.

Legitimerad läkare, specialist i gynekologi disputerad på en avhandling i Linköping inom förlossningsvård.

Drivit egen privat verksamhet i Linköping inom mödravård och gynekologi med inriktning på infertilitet. På senare år har Agneta varit fokuserad på preventiv hälsa och betydelsen av livsstilsval för att förebygga och uppnå hälsa.

Vidareutbildad i medicinsk nutrition och diabetes. Är sedan flera år vetenskaplig rådgivare i Facebook-gruppen “Smarta diabetiker” och har där följt många diabetikers resa till ett friskare liv. Tar gärna emot patienter med diabetes typ 2, som är intresserade av behandling med lågkolhydratkost och stöttande medicin.

Utbildad i funktionsmedicin vid Health & Medical Group i  Stockholm.

Måns Edlund

Läkare, Med. Dr

Legitimerad läkare, specialist i Kvinnosjukdomar och Förlossningar disputerad med en avhandling på Karolinska Universitetssjukhuset om rikliga menstruationer.

Många års erfarenhet av utredning, behandling och forskning kring blödningsproblem och menstruationssmärtor.

Kerstin Brismar

Läkare, Professor

Överläkare och professor i endokrinologi och professor i diabetologi. Sedan 30 år internationellt känd diabetesforskare, och har bidragit till stor kunskapsspridning kring diabetes samt hur sjukdomen kan förebyggas.

Kerstin har lång erfarenhet av att hjälpa patienter med hormonella sjukdomar samt patienter med diabetes eller risk för diabetes, utifrån ett holistiskt perspektiv.

Claes-Otto Hammarlund

Sjukhuspräst senior, leg.psykoterapeut

Sjukhuspräst senior, leg.psykoterapeut och bl.a. handledare i psykosocialt arbetssätt.

Har varit stiftssamordnare för sjukhuskyrkan i Stockholm och startade landets första högskoleutbildning i emotionell krishantering. Har mycket stor erfarenhet av patienter med diffusa och psykosocialt handikappande symptom.
Hos Claes-Otto kan du fn endast boka efter överenskommelse per mail.

Bengt Näslund

Kognitiv beteendeterapeut

Kognitiv beteendeterapeut (KBT) samt Instruktör inom MBSR – Mindful Based Stress Reduction.

Mångårig erfarenhet av att hjälpa människor med stressproblematik, depression och ångestproblematik. Bengt jobbar med sina patienter enligt en viss struktur på ett konkret och aktivt arbetssätt samt i ett samarbetande klimat.

Maja Stål

Nutritionist

Utbildad till nutritionist och biomedicinsk analytiker. Certifierad hårmineralanalysterapeut och certifierad i födoämnesintoleranstest.

Har även personliga erfarenheter av att bli frisk från kroniska sjukdomar (hypotyreos och endometrios) med hjälp av kostförändring och näringsstöd. Maja hjälper människor med bland annat mag- tarmproblem, autoimmunitet, näringsbrister, viktproblem och hormonell obalans.

Anette Lindqvist

Näringsterapeut

Certifierad näringsterapeut (NMTF) samt examen inom näringsfysiologi och näringsterapi med inriktning på stresshantering.

Anette har även studerat naturmedicin vilket är ett distinkt system för helhetshälsa. Yogalärare och utbildad andningscoach, tekniker som hon gärna använder med sina patienter som ett komplement till näringsterapi och stresshantering.

Sofia Asarnoj

Hälsocoach

Holistisk hälsocoach utbildad i USA på Institute for Integrative Nutrition. Sofia jobbar utifrån funktionsmedicinska principer vilket betyder att hon hjälper människor att hitta grundorsaken till den problematik som de upplever.
 
Tillsammans med sina klienter sätter Sofia upp en hållbar och långsiktig plan för att nå önskade hälsomål, utifrån varje persons situation och förutsättningar.  Sofia jobbar både med klienter som har pågående hälsoproblematik, men även med klienter som vill optimera en redan god hälsa.

Nadja Öström

Hälsocoach

Licensierad Kostrådgivare sedan 2014, med specialområde sköldkörtelhälsa.

Dessutom påbyggande utbildningar inom tarmhälsa, basmedicin, vitaminer/mineraler och detox, inflammation och immunförsvar.

2018 släppte Nadja sin första bok, ”Sköldkörtelsjuk och Frisk – Ett Inre Kaos” där hon berättar om sin egen resa mot hälsa från sköldkörtelsjukdom. Under våren 2020 kom den uppföljande boken ”Hela Allt – Fri från kronisk sjukdom, går det?”

Carolina Enberg

Hälsocoach

Hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare. Även utbildad inom yoga, djupavslappning och styrketräning.
 
Carolina jobbar individanpassat med att inspirera och coacha patienter för att skapa framgång och balans i såväl fysiskt som psykiskt välmående. Carolina har ett helhetsperspektiv i sitt arbete, och vill hjälpa dig att skapa en livsstil där rörelse får plats som en av alla viktiga pusselbitar till en god långvarig hälsa.

Susann Friis-Lundevall

Sjuksköterska Funktionsmedicin Hälsocoach Barnmorska

Barnmorska med lång erfarenhet av kvinnohälsa inom livets olika skeenden. Utbildad inom funktionsmedicin och hormonterapeut, kost- och hälsocoach.
 
Jobbar med kvinnors helhetshälsa utifrån funktionsmedicinska principer – den fysiska och mentala hälsan. Susann hjälper sina patienter att nå en bättre helhetshälsa samt livskvalitetet, och förebygger sjukdomar genom att i ett tidigt skede jobba preventivt, utifrån varje persons situation och förutsättningar.
 
Susann jobbar även med mediyoga och akupunktur för kvinnor.  

Nada Quttaineh-Alami

Sjuköterska Akupunktur

Legitimerad sjuksköterska med lång erfarnhet från slutenvård. Utbildad inom akupunktur för sjukdomar på Karolinska institutet i Stockholm och Akupunktur vid smärta stress mm på smärtkliniken, Ystads lasarett. 

Maja Wieksten

Fysioterapeut

Leg. fysioterapeut sedan 1998, utbildad i Tyskland och Australien med flera certifikat.

Mångårig erfarenhet inom ortopedi, kompletterad med stort intresse med lymfsystemet, lungfunktionen och det vegetativa nervsystemet.

Maria Asph

Medicinsk sekreterare

Seidi Törnsten

Undersköterska

Vill du ha hjälp med att boka hos någon av våra specialister?

Vi är även utbildade i funktionsmedicin vid Institute of Functional Medicine i USA.

ifm
sverigesläkarförbund
Scroll to Top