fbpx

Ett mångsidigt team

På 2Heal jobbar vi tillsammans i team vilket innebär att oavsett vem du träffar får du ett omhändertagande där vi utnyttjar varandras expertis och diskuterar fram en behandlingsplan för att ge dig den bästa lösningen.

Vi samarbetar även med andra specialister och terapeuter efter behov. Genom oss får du tillgång till vårt rikstäckande specialist- och terapeutnätverk. Vi remitterar dig vidare vid behov.

2Heal startade därför att en annan vård är möjlig. Fokus endast på symptomlindring genom läkemedel leder inte till bättre hälsa. Vår livsstil, kost, stress och bristen på fysisk aktivitet gör oss sjuka trots att vi borde vara friskare än någonsin.
Isis Amer-Wåhlin
Isis Amer Wåhlin
Läkare och VD

Våra medarbetare

Isis Amer-Wåhlin

Isis Amer-Wåhlin

Läkare och VD

Överläkare med lång bakgrund inom sjukhusvård. Särskilt intresse för helhetshälsa och hormonella sjukdomar. Särskild expertis inom kvinnans hormonella sjukdomar samt fertilitets och graviditetsoptimering. Stöd vid barnlöshetsutredning och IVF behandling. 
Pågående utbildning i funktionsmedicin vid IFM USA. 
 
Forskare vid Karolinska Institutet inom flera stora internationella forskningsprojekt. 
 

Hos Isis kan du boka fördjupad medicinsk bedömning 60 eller 90 minuter men även läkarbesök samt video/telekonsultationer boka här

Ursula Flatters

Läkare

Specialist i allmänmedicin med över 30 års erfarenhet som läkare och chef på Vidarkliniken och Vidar Vårdcentral. 

Stort intresse för helhetshälsa och tar emot alla patienter som tillhör allmänmedicinens område. Stort erfarenhet även med rehabilitering av bl.a. patienter med cancer. 

Hos Ursula kan du boka läkarbesök allmänmedicin och video/tele konsultationer boka här

Lars-Erik Wåhlin

Lars-Erik Wåhlin

Läkare

Specialist i allmänmedicin med mer än 30 år som kliniker och vårdcentralschef.

Speciellt intresse för psykisk ohälsa och lång erfarenhet av helhetshälsa​. Har arbetat holistiskt i hela sitt verksamma liv. Hos Lasse kan du boka nybesök, återbesök och videokonsultationer

Stefan Arver

Läkare, Docent

Överläkare, endokrinologi och andrologi med lång erfarenhet kring hormonella sjukdomar. Särskild inriktning på mannens hormonsystem och könsspecifika sjukdomar. Till detta hör hormonella problem, infertilitet och nedsatt sexuell funktion och annan sexuell problematik.
 
Forskare på Karolinska Institutet – internationellt erkänd.
 
Hos Stefan kan du boka läkarbesök, fördjupad medicinsk bedömning och telefon/video konsultationer boka här
Catharina Nelson

Catharina Nelson

Läkare

Specialist inom öppen vård urologi och lång erfarenhet av urinvägarnas sjukdomar.
Män och kvinnor är välkomna med besvär som blod i urinen, infektioner i nedre urologiska sfären, PSA-prostatautredningarm, urinläckage, oklara smärtor, nedre buksmärtor och uretrit besvär. 

Hos Catharina kan du boka läkarbesök och video/telefonkonsultationer.

Gerasimos-Tzortzatos

Gerasimos Tzortzatos

Läkare, Med. Dr

Subspecialist inom Reproduktionsmedicin och lång erfarenhet av IVF från Reproduktionsmedicin-enheterna vid Karolinska Universitetssjukhuset och Akademiska Sjukhuset, Livio, Stockholm IVF.

Specialintressen är manlig infertilitet och donationsbehandling.

Bengt Näslund

Bengt Näslund

Kognitiv beteendeterapeut

Terapeut inom primärvården tidigare. Organisationskonsult sedan 2007. Har det kognitiva förhållningssättet och det salutogena synsättet som bas i arbetet.

Arbetar både inom offentlig verksamhet och inom näringslivet. Har individuella uppdrag som terapier eller managementstöd samt gruppuppdrag med ledningsgrupper eller handledning i grupp. Hos Bengt kan du boka psykoterapi samtal

Nada Alami

Nada Quttaineh-Alami

Sjuköterska Akunpunktur

Legitimerad sjuksköterska med lång erfarnhet från slutenvård. Utbildad inom akupunktur för sjukdomar på Karolinska institutet i Stockholm och Akupunktur vid smärta stress mm på smärtkliniken, Ystads lasarett. 

Hos Nada kan du boka kroppsterapi – akupunktur vid ansiktsförlamning, tennisarmbåge, onda axlar, nackspärr och annan smärta, samt stress mm

Claes-Otto Hammarlund

Sjukhuspräst och Psykoterapeut

Sjukhuspräst senior, leg.psykoterapeut och bl.a. handledare i psykosocialt arbetssätt.

Har varit stiftssamordnare för sjukhuskyrkan i Stockholm och startade landets första högskoleutbildning i emotionell krishantering. Har mycket stor erfarenhet av patienter med diffusa och psykosocialt handikappande symptom.
Hos Claes-Otto kan du fn endast boka efter överenskommelse per mail.

anette luning

Anette Luning

Näringsterapeut

Maja Stål

Maja Stål

Nutritionist

Utbildad till nutritionist och biomedicinsk analytiker. Certifierad hårmineralanalysterapeut och certifierad i födoämnesintoleranstest.

Har även personliga erfarenheter av att bli frisk från kroniska sjukdomar (hypotyreos och endometrios) med hjälp av kostförändring och näringsstöd. Maja hjälper människor med bland annat mag- tarmproblem, autoimmunitet, näringsbrister, viktproblem och hormonell obalans.

marie pironneau

Marie Pironneau

Nutritional Therapist

Sofia Asarnoj

Hälsocoach

lina dahlbäck

Lina Dahlbäck

Hälsocoach

Holistisk hälsocoach med stor passion för kvinnohälsa och fertilitetsfrågor. Utbildad via Institute of Integrative Nutrition och arbetar utifrån funktionsmedicinska principer. 

I samråd med ett team av specialister hjälper jag klienter att uppnå sina hälsomål utifrån deras unika förutsättningar, vare sig det handlar om att om att optimera sin hälsa eller hantera en pågående hälsoproblematik. Tillsammans skapar vi långsiktiga och hållbara förändringar för att du ska må så bra som möjligt och leva i synk med din biologi

maja wieksten

Maja Wieksten

Fysioterapeut

Leg. fysioterapeut sedan 1998, utbildad i Tyskland och Australien med flera certifikat.

Mångårig erfarenhet inom ortopedi, kompletterad med stort intresse med lymfsystemet, lungfunktionen och det vegetativa nervsystemet.

Seidi Törnsten

Seidi Törnsten

Undersköterska

Hillevi Wikström

Undersköterska

Vill du ha hjälp med att boka hos någon av våra specialister?

Vi är även utbildade i funktionsmedicin vid Institute of Functional Medicine i USA.

ifm
ki_logo_rgb_0
sverigesläkarförbund
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top