Psykisk hälsa

Träffa en psykoterapeut med lång erfarenhet av att behandla psykisk ohälsa. Vi lyssnar uppmärksamt på dig och din berättelse av din situation och arbetar förebyggande och behandlande för att du ska må bra. Vi hjälper många med nedstämdhet, ångest, oro och utmattning och bildar oss en uppfattning oberoende av tidigare bedömningar och diagnoser.

Psykisk hälsa är beroende av många olika faktorer och det är viktigt att hitta de underliggande orsakerna till varför du mår dåligt. Ibland finns en koppling till din fysiska hälsa, dina kroppsliga symptom, vilket vi vill utreda.

Via psykoterapi får du hjälp att hantera de faktorer som påverkar ditt liv och hjälp till en ökad förståelse för hur just du fungerar. Vi arbetar förebyggande och behandlande i samråd med dig, och du får lära dig tekniker för ökat välbefinnande och verktyg för återhämtning. Vårt mål är alltid helhetshälsa, då vi vet att allt hänger ihop. Varje persons situation är unik, och din behandling blir helt anpassad efter dig. Finns det behov sätter vi in medicinering eller fasar ut befintlig.

Boka här

Välj man eller kvinna och sen om du vill ha ett fysiskt besök eller ett distansmöte via video eller telefon.

Längden på besöket är planerad till 45 minuter.

  • För dig som..
  • Inför ditt besök...
  • Prisinformation & betalning

Det här passar dig som vill...

Du kan söka om du har problem med dessa symptom..

  • 1
  • 2
  • 3
  •  

Inför ditt besök tar du blodprovspaketetet Hälsoscreening genom denna länk. Du hittar alla våra blodprovspaket och kan läsa mer om dem här.

Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. 

När du har bokat en tid hos oss kommer du att få en länk till ett hälsoformulär som vi vill att du fyller i fem dagar innan ditt besök.

du tar blodprover… betala där. resterande summa betalas vid första besöket. 

skriv totalt pris inkl blodprover men förtydliga.

Scroll to Top

Bokningshjälp

Känner du dig osäker på vilken tjänst som passar just dig?
Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning. Boka en tid som passar dig så ringer vi upp dig och hjälper dig genom bokningsprocessen.

Det går också bra att kontakta oss här.
eller att ringa oss på
08 – 34 31 39
måndagar – fredagar kl 10 – 12.

Boka här

Kostnadsfritt

Vårdgivare