fbpx

Hälsocoach

Distans 45 min

Vi har tyvärr tekniska problem med bokningen i vissa webbläsare. Om du inte ser några tider i kalendern – använd denna länk.

Våra behandlare

Sofia Asarnoj

Hälsocoach

Holistisk hälsocoach utbildad i USA på Institute for Integrative Nutrition. Sofia jobbar utifrån funktionsmedicinska principer

Sofia hjälper dig sätta upp en hållbar och långsiktig plan för att nå önskade hälsomål, utifrån din situation och förutsättningar.  Sofia jobbar både med klienter som har pågående hälsoproblematik, men även med klienter som vill optimera en redan god hälsa.

Nadja Öström

Hälsocoach

Licensierad Kostrådgivare sedan 2014, med specialområde sköldkörtelhälsa.

Dessutom påbyggande utbildningar inom tarmhälsa, basmedicin, vitaminer/mineraler och detox, inflammation och immunförsvar.

Susann Friis

Barnmorska

Barnmorska med lång erfarenhet av kvinnohälsa inom livets olika skeenden. Utbildad inom funktionsmedicin och hormonterapeut, kost- och hälsocoach.

Nada Quttaineh-Alami

Sjuköterska Akunpunktur

Legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet. Utbildad inom akupunktur för sjukdomar på Karolinska institutet i Stockholm och Akupunktur vid smärta stress mm på smärtkliniken, Ystads lasarett.  Nada hjälper också dig som talar arabiska med din hälsoplan

Scroll to Top