Hälsoscreening

En hälsoscreening innebär att vi genom blodprov och kartläggning hjälper dig att få en överblick över ditt hälsotillstånd.

Med hjälp av ett detaljerat hälsoformulär där du bland annat får svara på frågor kring din livsstil, bakgrund, hälsohistoria samt med blodprover där dina värden analyseras – letar vi efter markörer som eventuella brister eller obalanser.

Att hitta eventuella riskfaktorer i ett tidigt skede gör det lättare att undvika sjukdom i framtiden. Vi kan på detta sätt förebygga sjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, benskörhet och demens. Med information om hur du mår på insidan, kan vi sedan ge dig råd och verktyg hur du kan optimera din hälsa, få mer balans, boosta din mentala kapacitet och välbefinnande – att nå din fulla potential. Vid behov erbjuder vi även ytterligare uppföljning, samtal och stöd.

Att göra en hälsokontroll är ett bra alternativ för arbetsgivare som vill få en överblick över hur medarbetarna mår, och jobba proaktivt för en långvarig helhetshälsa och friska medarbetare.

Boka här

Välj man eller kvinna och sen om du vill ha ett fysiskt besök eller ett distansmöte via video eller telefon.

  • Man
  • Kvinna

Längden på besöket är planerad till 45 minuter.

Pris: 3000 SEK + blodprov

Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet Hälsoscreening genom denna länk.

Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. När du har bokat en tid hos oss kommer du att få tillgång till ett hälsoformulär som vi vill att du fyller i fem dagar innan, då hinner läkaren läsa in sig på din problematik innan besöket, och ni använder tiden tillsammans mer effektivt.

Symptom & tillstånd....

Vårdgivare

Scroll to Top