Fysioterapi

Träffa en fysioterapeut som hjälper dig som har smärta i kroppen eller problematik med stress. Du får en behandling som minskar dina besvär och vi lär dig hur du använder din kropp på ett sätt som förhindrar att dem kommer tillbaka.

Du får träffa en erfaren fysioterapeut som undersöker vad dina fysiska besvär beror på. Många funktioner i din kropp hänger ihop och vi vill även undersöka ditt kärlsystem, ditt lymfsystem och se över ditt andningsmönster för att förstå vad din kropp behöver hjälp med.

Du får en behandlingsplan för dina besvär med tydliga instruktioner. Vår fysioterapeut lär dig att använda kroppen på ett sätt som kan minska besvären och som förhindrar att dem kommer tillbaka. Det kan hända att du behöver träna upp styrkan och uthålligheten i en muskel eller träna upp stabiliteten kring en led. Du kan också behöva lära dig att kontrollera en viss rörelse.

Boka här

Välj man eller kvinna och sen om du vill ha ett fysiskt besök eller ett distansmöte via video eller telefon.

Längden på besöket är planerad till 45 minuter.

  • För dig som..
  • Inför ditt besök...
  • Prisinformation & betalning

Det här passar dig som vill...

Du kan söka om du har problem med dessa symptom..

  • 1
  • 2
  • 3
  •  

Inför ditt besök tar du blodprovspaketetet Hälsoscreening genom denna länk. Du hittar alla våra blodprovspaket och kan läsa mer om dem här.

Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. 

När du har bokat en tid hos oss kommer du att få en länk till ett hälsoformulär som vi vill att du fyller i fem dagar innan ditt besök.

du tar blodprover… betala där. resterande summa betalas vid första besöket. 

skriv totalt pris inkl blodprover men förtydliga.

Scroll to Top

Bokningshjälp

Känner du dig osäker på vilken tjänst som passar just dig?
Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning. Boka en tid som passar dig så ringer vi upp dig och hjälper dig genom bokningsprocessen.

Det går också bra att kontakta oss här.
eller att ringa oss på
08 – 34 31 39
måndagar – fredagar kl 10 – 12.

Boka här

Kostnadsfritt

Vårdgivare