Fertilitet & graviditet

Det kan finnas flera orsaker till svårigheter att få barn och problemet kan ligga hos både mannen och kvinnan.

Helhetshälsa är centralt för en frisk graviditet, och många som genomgår en IVF-behandling saknar stöd kring kost och livsstil.

När du kommer till oss blir du undersökt och utredd på flera plan. Genom blodprov går vi igenom viktiga hälsomarkörer och din näringsstatus för att se om du har obalanser eller brister. Du eller ni båda får sedan en individanpassad behandlingsplan för att optimera era förutsättningar för en graviditet.

Skulle du behöva infertilitetsbehandling samarbetar vi med Carl von Linnékliniken i Uppsala så att du kan göra dina kontroller hos oss, och dina behandlingar hos dom.

Ultraljud

En ultraljudsundersökning kan göras under hela graviditeten. Om du är gravid erbjuder vi ultraljudskontroller från och med graviditetsvecka 9.

Vi kan bland annat ge svar på hur barnet ligger i livmodern, hur länge graviditeten har pågått, var moderkakan sitter samt antal foster.


Har du påbörjat en IVF-behandling? I så fall kan vi även erbjuda ett fertilitetsultraljud där vi bland annat kan kontrollera att du har en normal ägglossning, se äggblåsornas antal och storlek samt livmoderslemhinnans tjocklek.

Boka här

Välj man eller kvinna och sen om du vill ha ett fysiskt besök eller ett distansmöte via video eller telefon.

Längden på besöket är planerad till 45 minuter.

  • För dig som..
  • Inför ditt besök...
  • Prisinformation & betalning

Det här passar dig som vill...

Du kan söka om du har problem med dessa symptom..

  • 1
  • 2
  • 3
  •  

Inför ditt besök tar du blodprovspaketetet Hälsoscreening genom denna länk. Du hittar alla våra blodprovspaket och kan läsa mer om dem här.

Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. 

När du har bokat en tid hos oss kommer du att få en länk till ett hälsoformulär som vi vill att du fyller i fem dagar innan ditt besök.

du tar blodprover… betala där. resterande summa betalas vid första besöket. 

skriv totalt pris inkl blodprover men förtydliga.

Scroll to Top

Bokningshjälp

Känner du dig osäker på vilken tjänst som passar just dig?
Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning. Boka en tid som passar dig så ringer vi upp dig och hjälper dig genom bokningsprocessen.

Det går också bra att kontakta oss här.
eller att ringa oss på
08 – 34 31 39
måndagar – fredagar kl 10 – 12.

Boka här

Kostnadsfritt

Vårdgivare