Preventivmedelsrådgivning

Det finns många olika sätt att skydda sig mot oönskad graviditet på. Vissa är säkrare än andra och en del personer kan uppleva biverkningar av till exempel preventivmedel med hormoner. 
Vi erbjuder individuellt anpassad rådgivning för att ta fram det preventivmedel som passar just dig och din livssituation bäst.

Vid fysiskt besök kan vi erbjuda bl a pärlspiralen Ballerine (pris inklusive spiral: 2500 kronor)

OBS vid insättning av Ballerine kan denna endast sättas in i samband med mens. Vi vill att du ringer oss på 08/34 31 39 för förberedelse inför insättningen.

Vårdgivare

isis-amer-wahlin-sq-1000px
ISIS AMER-WÅHLIN
LÄKARE, MED DR. OCH GRUNDARE
Specialist med särskilt intresse för helhetshälsa och hormonella sjukdomar. Expertis inom hormonella sjukdomar, fertilitets- och graviditetsoptimering, barnlöshetsutredning och IVF behandling.

Funktionsmedicinskt utbildad vid IFM USA. Forskare vid Karolinska Institutet och RISE.
MÅNS EDLUND
LÄKARE

Legitimerad läkare, specialist i Kvinnosjukdomar och Förlossningar disputerad med en avhandling på Karolinska Universitetssjukhuset om rikliga menstruationer. Många års erfarenhet av utredning, behandling och forskning kring blödningsproblem och menstruationssmärtor.

susanne-friis-sq-1000px
Susann Friis-Lundevall
SJUKSKÖTERSKA FUNKTIONSMEDICIN, HÄLSOCOACH, BARNMORSKA

Barnmorska med lång erfarenhet av kvinnohälsa inom livets olika skeenden. Utbildad inom funktionsmedicin och hormonterapeut, kost- och hälsocoach.

Boka här

Läkare

Längd på besöket är planerad till 30 minuter
Pris: 1800 kronor
 

Barnmorska

Längd på besöket är planerad till 30 minuter
Pris: 750 kronor
 
Scroll to Top