Näringsmedicin

Vår kropp består av celler som behöver näring till uppbyggnad och energiproduktion. Kosten består bland annat av vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och antioxidanter – alla viktiga för att cellerna ska fungera optimalt. Vanliga symptom vid en obalans av dessa komponenter är trötthet, magbesvär och torr hud. Ibland kan en obalans finnas utan att du märker det.
Målet med din konsultation är att främja optimal hälsa genom att rekommendera ett skräddarsytt kost- och kosttillskottsprogram.

När du bokar ett besök hos oss får du träffa en näringsterapeut i 60 minuter. Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening man/kvinna” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.

När du har bokat en tid hos oss så kommer du även få ett hälsoformulär med frågor som vi vill att du fyller i fem dagar innan ditt besök. På så sätt hinner din läkare läsa in sig på din problematik innan besöket, och ni använder tiden tillsammans mer effektivt. Hos oss får du en medicinsk bedömning där vi gör en 360° analys av dig och skräddarsyr sedan en behandlingsplan utifrån dina specifika behov

När du har bokat en tid kommer du även få tillgång till ett formulär som vi vill att du fyller i fem dagar innan besöket, för att näringsterapeuten ska hinna läsa in sig på din problematik innan besöket, och ni använder tiden tillsammans mer effektivt.

Vårdgivare

MAJA STÅL
NUTRITIONIST, HÄLSOCOACH
Utbildad till nutritionist och biomedicinsk analytiker. Certifierad hårmineralanalysterapeut och certifierad i födoämnesintoleranstest.

Maja hjälper dig som har kroniska sjukdomar bland annat mag- tarmproblem, autoimmunitet, näringsbrister, viktproblem och hormonell obalans.
ANETTE LINDQVIST
NÄRINGSTERAPEUT, HÄLSOCOACH
Certifierad näringsterapeut (NMTF) samt examen inom näringsfysiologi och näringsterapi med inriktning på stresshantering.

Anette har även studerat naturmedicin vilket är ett distinkt system för helhetshälsa. Yogalärare och utbildad andningscoach, tekniker som hon gärna använder med sina patienter som ett komplement till näringsterapi och stresshantering.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 60 minuter.
Pris: 2100 kronor
Scroll to Top