Manlig hälsa - 10 Juni

Torsdagen den 10/6 har vi sex bokningsbara platser till två av Sveriges främsta experter på manlig hälsa, som du träffar under ett och samma besök.

För vem är detta? Vi skulle vilja säga för alla män, men framför allt för dig som har något form av besvär med din hälsa som du inte kommer till bukt med. Det kan vara allt ifrån problem med din sexuella lust, magproblematik, hudproblem, smärta i kroppen eller trötthet. Eller något annat som inte känns bra i din kropp som du vill ha hjälp med. Det är även en perfekt chans för dig som känner dig frisk, men som vill göra en ordentlig helhetscheck på din hälsa.

Inför besöket tar du ett blodprov på ett labb i närheten där du bor, så att vi kan gå igenom alla dina värden på plats. Vi går igenom de viktigaste hälsomarkörerna och letar efter eventuella obalanser och brister. Du får även fylla i ett hälsoformulär och svara på frågor om din livsstil samt hälsohistorik så att vi kan läsa på om just din situation inför besöket.

På plats får du träffa läkare Stefan Arver – Sveriges främsta expert på manlig hormonhälsa. Stefan går igenom dina provsvar och ger dig individanpassade rekommendationer kring din hälsa.

Du får även träffa Jonas Alwin som har lång erfarenhet med att behandla patienter inom så kallad funktionsmedicin, där man letar efter grundorsaken till dina problem, istället för att endast dämpa symptomen. Jonas är i botten elittränare och har utbildning inom nutrition, personlig tränare och samtalsterapi.

Besöket är totalt 2 timmar och du får en individanpassad behandlingsplan med rekommendationer kring kost, livsstil och träning helt utifrån dina besvär, symptom och mål. Priset exklusive blodprover är 5950 kr. Låter det intressant, boka direkt, vi har endast sex platser under dagen den 10 Juni.

Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening Plus Man” genom http://www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3 dagar innan vi får dem. När du har bokat en tid kommer du även få tillgång till formulär som vi vill att du fyller i för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

 

Boka här

Stefan Arver

Läkare, Docent

Överläkare, endokrinologi och andrologi med lång erfarenhet kring hormonella sjukdomar. Särskild inriktning på mannens hormonsystem och könsspecifika sjukdomar. Till detta hör hormonella problem, infertilitet och nedsatt sexuell funktion och annan sexuell problematik.

Forskare på Karolinska Institutet

Jonas Alwin

Funktionsmedicinsk terapeut

Lång erfarenhet med att behandla patienter inom så kallad funktionsmedicin, där man letar efter grundorsaken till dina problem, istället för att endast dämpa symptomen.

Jonas är i botten elittränare och har utbildning inom nutrition, personlig träning och samtalsterapi.

Scroll to Top