Mage & tarm

Matsmältningssystemets uppgift är att smälta maten, ta upp näring och tillsammans med din lever eliminera gifter och avfall ut ur kroppen på ett effektivt sätt. Är magens funktion ur balans kan du bland annat uppleva besvär som diarré, förstoppning, uppblåsthet, smärta och onormal trötthet. Obalans kan även orsaka kronisk inflammation i kroppen och påverka ditt immunförsvar.

Mag- och tarmhälsa är ett prioriterat område på din väg mot bättre hälsa – den lägger grunden till en god allmänhälsa, men är också nödvändig för hormonell balans. Dessutom påverkar din tarmhälsan direkt din hjärnhälsa! Det innebär att en ”dålig mage” på sikt kan få långtgående konsekvenser. Även för vissa former av psykisk ohälsa kan mag- tarmhälsan spela en viktig roll. Vi arbetar både med kostbehandling och kostrekommendationer. Dessutom kan du få rådgivning angående livsstil och vid behov individuellt anpassade rekommendationer av stödjande naturläkemedel.

När du bokar ett besök hos oss får du träffa en specialistläkare i allmänmedicin eller en nutritionist som har en påbyggnadsutbildning i helhetsmedicin. Vi rekommenderar att du beställer blodprovspaketet “Hälsoscreening” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. Du kan också vända dig till en näringsterapeut direkt, men vi rekommenderar alltid ett läkarbesök först.

Boka här

Läkare

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 1800 kr

Näringsmedicin

Längden på besöket är planerad till 60 minuter.
Pris: 2100 kr
Scroll to Top