Infertilitet

Det kan finnas flera orsaker till varför vissa par har svårt att få barn och problemet kan ligga hos både mannen och kvinnan. Det drabbar ungefär 20% av alla par och är med andra ord väldigt vanligt. Det finns dock mycket man kan göra för att förbättra chanserna. 

När du bokar ett besök hos oss får du träffa en läkare (expert på mannens- eller kvinnans hälsa) som kommer undersöka och utreda dig på flera plan. Vi kommer bland annat att kartlägga dina stressnivåer samt optimera näringsstatus. Vid behov kan du få stöd och vägledning av en barnmorska som använder bland annat medicinsk yoga som verktyg.


Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Fertilitet man/kvinna” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. När du har bokat en får du även ett frågeformulär som vi vill att du fyller i innan besöket, för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, och optimera din besökstid.

Vi samarbetar med Carl von Linnékliniken i Uppsala. Du kan göra dina kontroller hos oss och dina behandlingar hos dom.

Vårdgivare

STEFAN ARVER
LÄKARE, DOCENT
Överläkare, endokrinologi och andrologi med lång erfarenhet kring hormonella sjukdomar. Särskild inriktning på mannens hormonsystem och könsspecifika sjukdomar. Till detta hör hormonella problem, infertilitet och nedsatt sexuell funktion och annan sexuell problematik.

Forskare på Karolinska Institutet.
isis-amer-wahlin-sq-1000px
ISIS AMER-WÅHLIN
LÄKARE, MED DR. OCH GRUNDARE
Specialist med särskilt intresse för helhetshälsa och hormonella sjukdomar. Expertis inom hormonella sjukdomar, fertilitets- och graviditetsoptimering, barnlöshetsutredning och IVF behandling.

Funktionsmedicinskt utbildad vid IFM USA. Forskare vid Karolinska Institutet och RISE.
MÅNS EDLUND
LÄKARE

Legitimerad läkare, specialist i Kvinnosjukdomar och Förlossningar disputerad med en avhandling på Karolinska Universitetssjukhuset om rikliga menstruationer. Många års erfarenhet av utredning, behandling och forskning kring blödningsproblem och menstruationssmärtor.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 2500 kronor
Scroll to Top