Hälsoscreening

En hälsoscreening innebär att vi genom blodprover och ett detaljerat frågeformulär hjälper dig att kartlägga och få en överblick över ditt hälsotillstånd.
Med hjälp av ett detaljerat hälsoformulär där du bland annat får svara på frågor kring din livsstil, bakgrund, hälsohistoria samt med blodprover där dina värden analyseras – letar vi efter markörer som eventuella brister eller obalanser.

Att hitta eventuella riskfaktorer i ett tidigt skede gör det lättare att undvika sjukdom i framtiden. Vi kan på detta sätt förebygga sjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, benskörhet och demens. Med information om hur du mår på insidan, kan vi sedan ge dig råd och verktyg hur du kan optimera din hälsa, få mer balans, boosta din mentala kapacitet och välbefinnande – att nå din fulla potential. Vid behov erbjuder vi även ytterligare uppföljning, samtal och stöd.

Att göra en hälsokontroll är ett bra alternativ för arbetsgivare som vill få en överblick över hur medarbetarna mår, och jobba proaktivt för en långvarig helhetshälsa och friska medarbetare.

Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. När du har bokat en tid hos oss kommer du att få tillgång till ett hälsoformulär som vi vill att du fyller i fem dagar innan, då hinner läkaren läsa in sig på din problematik innan besöket, och ni använder tiden tillsammans mer effektivt.

Vårdgivare

LARS-ERIK WÅHLIN
LÄKARE

Specialist i allmänmedicin med mer än 30 år som kliniker och vårdcentralschef.

Speciellt intresse för psykisk ohälsa och lång erfarenhet av helhetshälsa​. Har arbetat holistiskt i hela sitt verksamma liv.

STEFAN ARVER
LÄKARE, DOCENT
Överläkare, endokrinologi och andrologi med lång erfarenhet kring hormonella sjukdomar. Särskild inriktning på mannens hormonsystem och könsspecifika sjukdomar. Till detta hör hormonella problem, infertilitet och nedsatt sexuell funktion och annan sexuell problematik.

Forskare på Karolinska Institutet.
isis-amer-wahlin-sq-1000px
ISIS AMER-WÅHLIN
LÄKARE, MED DR. OCH GRUNDARE
Specialist med särskilt intresse för helhetshälsa och hormonella sjukdomar. Expertis inom hormonella sjukdomar, fertilitets- och graviditetsoptimering, barnlöshetsutredning och IVF behandling.

Funktionsmedicinskt utbildad vid IFM USA. Forskare vid Karolinska Institutet och RISE.
susanne-friis-sq-1000px
Susann Friis-Lundevall
SJUKSKÖTERSKA FUNKTIONSMEDICIN, HÄLSOCOACH, BARNMORSKA

Barnmorska med lång erfarenhet av kvinnohälsa inom livets olika skeenden. Utbildad inom funktionsmedicin och hormonterapeut, kost- och hälsocoach.

Boka här

Man

Kvinna

Längden på besöket är planerad till 45 min.
Pris: 3000 kronor
Scroll to Top