fbpx

Hälsocoach

Utifrån din unika livssituation, mål och behov finns vi där för dig med kunskap, verktyg och stöd och skapar ett säkert utrymme för dig att utforska din hälsa och göra de kost-  livsstils- och beteendeförändringar som just du behöver för att öka ditt välmående nu och på lång sikt.

På 2Heal jobbar vi tillsammans i team vilket innebär att vi jobbar nära läkare, näringsterapeuter och andra specialister och diskuterar fram en behandlingsplan som är skräddarsydd för just dig. Våra hälsocoacher finns där vid din sida och ser till att du lyckas på din hälsoresa. Vi har en helhetssyn på hälsa och vägleder dig inom områden såsom kost, sömn och återhämtning, stresshantering, träning och rörelse, relationer, tankar och känslor och vi har en förståelse för hur allt hänger ihop.


Varje program är individuellt och vi anpassar coachingen utefter ditt liv, behov och mål. Tillsammans med dig sätter vi en plan framåt. Varje program börjar med att vi kartlägger din hälsa för att skapa en medvetenhet och förståelse för vad just du behöver. Just nu erbjuder vi bara telefon- och video-möten. Efter din första session kan du boka flera tillfällen till rabatterat pris.


Våra hälsocoacher har olika profil därför bör du boka den som bäst passar dig och dina mål. Du kan läsa mer om våra hälsocoacher på bokningssidan.

Scroll to Top