Hälsocoach

Tillsammans med en hälsocoach får du hjälp att se över alla delarna i ditt liv som påverkar din helhetshälsa. Vi utformar en plan anpassad för dig och din unika livssituation, dina mål och behov, och ger dig verktyg för att öka ditt välmående nu och på lång sikt.
Vi har en utgångspunkt i ett helhetsperspektiv på kroppen, att det är flera parametrar som samverkar för att du ska nå en hållbar och långsiktig hälsa. Vi vägleder dig inom kost, sömn och återhämtning, stresshantering, träning och rörelse, relationer, tankar och känslor och vi har en förståelse för hur allt hänger ihop.

I samtal med din coach får du möjlighet att i lugn och ro sätta upp hälsomål, utforska din hälsa och finna bästa vägen till tillfrisknande och välmående. Våra hälsocoacher jobbar i team vilket innebär att de jobbar nära läkare, näringsterapeuter och andra specialister som tillsammans tar fram en behandlingsplan som är anpassad för dig.

Vi börjar med att kartlägga din hälsa för att skapa en medvetenhet och förståelse för vad du behöver. Därefter går ni djupare in i de olika delarna för att förstå dina främsta behov och utmaningar, samt skapa bästa möjliga vägen framåt.
Vårt introduktionssamtal på 30 minuter är alltid gratis – ringer vi upp dig och du får berätta mer om din situation och vad du önskar hjälp med, och vi berättar mer om oss. Känns det bra så bokar vi därefter upp en ny dag och tid för vårt första coachsamtal.

Vill du boka ett coachsamtal direkt så går det bra att göra det, och då väljer du om du vill prata över vanlig telefon eller videosamtal.

Priset för coachning varierar beroende på hur många samtal du bokar. Vi kommer överens tillsammans hur många samtal som vi tror är bäst för just dig.

Vårdgivare

SOFIA ASARNOJ
HÄLSOCOACH

Holistisk hälsocoach utbildad i USA på Institute for Integrative Nutrition. Sofia jobbar utifrån funktionsmedicinska principer


Sofia hjälper dig sätta upp en hållbar och långsiktig plan för att nå önskade hälsomål, utifrån din situation och förutsättningar.

CAROLINA ENBERG
HÄLSOCOACH

Hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare. Även utbildad inom yoga, djupavslappning och styrketräning.

Carolina jobbar individanpassat med att inspirera och coacha patienter för att skapa framgång och balans i såväl fysiskt som psykiskt välmående.

susanne-friis-sq-1000px
Susann Friis-Lundevall
SJUKSKÖTERSKA FUNKTIONSMEDICIN, HÄLSOCOACH, BARNMORSKA

Barnmorska med lång erfarenhet av kvinnohälsa inom livets olika skeenden. Utbildad inom funktionsmedicin och hormonterapeut, kost- och hälsocoach.

Nada Quttaineh-Alami
Sjuköterska Akupunktur, hälsocoach

Legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet från slutenvård. Utbildad inom akupunktur för sjukdomar på Karolinska institutet i Stockholm och Akupunktur vid smärta stress mm på smärtkliniken, Ystads lasarett.

ANETTE LINDQVIST
NÄRINGSTERAPEUT, HÄLSOCOACH
Certifierad näringsterapeut (NMTF) samt examen inom näringsfysiologi och näringsterapi med inriktning på stresshantering.

Anette har även studerat naturmedicin vilket är ett distinkt system för helhetshälsa. Yogalärare och utbildad andningscoach, tekniker som hon gärna använder med sina patienter som ett komplement till näringsterapi och stresshantering.
MAJA STÅL
NUTRITIONIST, HÄLSOCOACH
Utbildad till nutritionist och biomedicinsk analytiker. Certifierad hårmineralanalysterapeut och certifierad i födoämnesintoleranstest.

Maja hjälper dig som har kroniska sjukdomar bland annat mag- tarmproblem, autoimmunitet, näringsbrister, viktproblem och hormonell obalans.

Boka här

Introduktionssamtal 30 minuter – gratis

1 samtal: 900 kr (45 minuter)
5 samtal: 4100 kr (820 kr/samtal)
8 samtal: 5920 kr (740 kr/samtal)
Scroll to Top