Hälsocoach

Tillsammans med en hälsocoach får du hjälp att se över alla delarna i ditt liv som påverkar din helhetshälsa. Vi utformar en plan anpassad för dig och din unika livssituation, dina mål och behov, och ger dig verktyg för att öka ditt välmående nu och på lång sikt.
Vi har en utgångspunkt i ett helhetsperspektiv på kroppen, att det är flera parametrar som samverkar för att du ska nå en hållbar och långsiktig hälsa. Vi vägleder dig inom kost, sömn och återhämtning, stresshantering, träning och rörelse, relationer, tankar och känslor och vi har en förståelse för hur allt hänger ihop.

I samtal med din coach får du möjlighet att i lugn och ro sätta upp hälsomål, utforska din hälsa och finna bästa vägen till tillfrisknande och välmående. Våra hälsocoacher jobbar i team vilket innebär att de jobbar nära läkare, näringsterapeuter och andra specialister som tillsammans tar fram en behandlingsplan som är anpassad för dig.

Vi börjar med att kartlägga din hälsa för att skapa en medvetenhet och förståelse för vad du behöver. Därefter går ni djupare in i de olika delarna för att förstå dina främsta behov och utmaningar, samt skapa bästa möjliga vägen framåt.
Det kan vara bra att veta att några av våra coacher har inriktningar som passar vissa personer med specifik problematik.

Nadja Öström är specialiserad på sköldkörtelproblematik.
Susann Friis-Lundevall är barnmorska och specialiserad på hormonhälsa.
Carolina Enberg har inriktning som personlig tränare och jobbar med fysisk rörelse, men även återhämtning.

Anna Brismar är transformativ coach och hjälper dig att hitta samband mellan dina tankemönster, känslor, svåra händelser tidigare i livet, samt dina nuvarande kroppsliga symptom. Du får hjälp att omvandla omedvetna föreställningar som skapar spänningar, trötthet och andra besvär, samt bearbeta emotionella trauman, och frigöra nedtryckta känslor. Detta arbetssätt kan frigöra livsenergi, minska trötthet, spänningar och värk, samt underlätta läkning och öka ditt välmående på många plan.

Du kan läsa mer om varje coach när du trycker på den röda knappen här till höger för bokning.

Vårt introduktionssamtal på 30 minuter är alltid gratis – ringer vi upp dig och du får berätta mer om din situation och vad du önskar hjälp med, och vi berättar mer om oss. Känns det bra så bokar vi därefter upp en ny dag och tid för vårt första coachsamtal.


Vill du boka ett coachsamtal direkt så går det bra att göra det, och då väljer du om du vill prata över vanlig telefon eller videosamtal.


Priset för coachning varierar beroende på hur många samtal du bokar. Vi kommer överens tillsammans hur många samtal som vi tror är bäst för just dig.

Boka här

Introduktionssamtal 30 minuter – gratis

1 samtal: 900 kr (45 minuter)
5 samtal: 4100 kr (820 kr/samtal)
8 samtal: 5920 kr (740 kr/samtal)
Scroll to Top