Funktionsmedicinsk bedömning

Helhetshälsa är ett arbetssätt som tar ett systemperspektiv på hälsa. Det innebär att hela människan placeras i centrum för att uppnå långvarig hälsa snarare än att fokusera på ett symptom eller en sjukdom. Vi vet att alla delar av din kropp och din livsstil påverkar varandra och behöver vara i balans för optimal hälsa.

Ett sådant perspektiv innebär att vi ser till att hitta roten och grundorsaken till din problematik – och hjälper sedan kroppen att läka. Du blir inte längre bara förskriven en medicin som syftar till att endast lindra dina symptom. Vår modell tar alltså hänsyn till alla ekrarna i ditt livshjul; din kropp, din själ och miljön du lever i – eftersom din hälsa är sammansatt av allt.


Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening Man/Kvinna” via www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.


När du har bokat en tid hos oss så kommer du även få ett hälsoformulär med frågor som vi vill att du fyller i fem dagar innan ditt besök. På så sätt hinner din läkare läsa in sig på din problematik innan besöket, och ni använder tiden tillsammans mer effektivt. Hos oss får du en medicinsk bedömning där vi gör en 360° analys av dig och skräddarsyr sedan en behandlingsplan utifrån dina specifika behov.


Under ditt första besök träffar du en av våra läkare och ibland även en näringsterapeut som gör en första analys. Därefter kan vi vid behov vidare erbjuda dig en genanalys, biomedicinsk analys och hälso-optimering. Vårt team har lång erfarenhet av helhetshälsa.

Vårdgivare

isis-amer-wahlin-sq-1000px
ISIS AMER-WÅHLIN
LÄKARE, MED DR. OCH GRUNDARE
Specialist med särskilt intresse för helhetshälsa och hormonella sjukdomar. Expertis inom hormonella sjukdomar, fertilitets- och graviditetsoptimering, barnlöshetsutredning och IVF behandling.

Funktionsmedicinskt utbildad vid IFM USA. Forskare vid Karolinska Institutet och RISE.
URSULA FLATTERS
LÄKARE
Specialist i allmänmedicin med över 30 års erfarenhet som läkare och chef på Vidarkliniken och Vidar Vårdcentral.

Stort intresse för helhetshälsa och tar emot alla patienter som tillhör allmänmedicinens område. Stort erfarenhet även med rehabilitering av bl.a. patienter med cancer och Iscador behandling

Boka här

Längden på besöket är planerad till 90 minuter och i priset ingår ett uppföljande telefonsamtal.
Pris: 6000 kronor
Längden på besöket är planerat till 60 minuter.
Pris: 4000 kronor
Scroll to Top