Covid-19 antigentest och antikroppstest

Boka ett snabbt och smidigt covid test i Stockholm. Vår erfarna vårdpersonal utför antigentest och antikroppstest (SARS-CoV-2 IgM och IgG) för covid-19, som visar om du har en misstänkt pågående infektion eller har utvecklat antikroppar efter en genomgången infektion. Du får ditt reseintyg signerat av läkare dagen efter din PCR provtagning även helger.
Hos oss är du varmt välkommen när du är symptomfri och behöver göra ett tillförlitligt coronatest inför en resa. Vi använder oss endast av test som följer Folkhälsomyndighetens krav och är ISO certifierade för din trygghet.

Våra tester är CE märkta. Provsvaret visar om du har antigen (provet tas i näsan) eller antikroppar mot Covid-19 (SARS-CoV-2 IgM och IgG). Provet tas via ett stick i fingret.

INFORMATION OCH RÅDGIVNING

Det finns en stor mängd tester av olika kvalitet och omfattning. Eftersom covid-19 innebär mycket oro och osäkerhet är det viktigt att du får hjälp att tolka ditt provsvar och att du får information kring vad det kan innebära framöver till exempel vad gäller kontakt med andra människor.
Det här får du när du testar dig hos oss.

  1. Testet tas i lugn och trevlig miljö centralt hos oss.
  2. Vid provtagningen har vi behörig sjukvårdspersonal som är väl insatta i testet. De svarar gärna på dina frågor.
  3. Du får ditt resultat inom 12 timmar. Du får ditt provsvar tillsammans med ytterligare information, rådgivning och aktuella riktlinjer som uppdateras löpande. Ditt provsvar kommer krypterat digitalt direkt till din e-postadress och din telefon.
  4. Du har möjlighet att boka in ett videomöte med en läkare som har specialkunskap om covid-19, såväl ur medicinskt perspektiv som ur ett arbetsmiljöperspektiv. Detta kan du boka här.

Vårdgivare

SEIDI TÖRNSTEN
UNDERSKÖTERSKA

Boka här

Längden på besöket är 15 minuter. 

Pris test: 900 kronor
Pris reseintyg: 2000 kronor
Scroll to Top