Boka ditt besök här

Återbesök

För dig som redan är patient hos 2Heal

Boka ditt återbesök här om du redan är patient och tidigare har träffat en läkare hos oss.
Boka ditt återbesök här om du redan är patient hos oss.

Boka här

Pris 60 minuter: 2100 kronor
Boka ditt återbesök här om du redan går hos en av våra hälsocoacher, eller vill boka in ytterligare ett samtal.

Boka här

Pris: 900 kronor
Boka ditt återbesök här om du redan har varit hos oss och träffat en barnmorska.

Boka här

Pris: 900 kronor
Boka ditt återbesök här om du redan är patient och träffat en terapeut hos oss tidigare.

Boka här

Pris 45 minuter: 950 kronor
Pris 90 minuter: 1900 kronor
Boka ditt återbesök här om du redan har varit hos oss på en fysioterapibehandling. 

Boka här

Längden på besöket är 60 minuter. 
Pris: 1500 kronor
Boka ditt återbesök här om du redan har varit hos oss på en akupunkturbehandling.

Boka här

Längden på besöket är 60 minuter. 
Pris: 950 kronor
Boka ditt återbesök här om du redan är patient och tidigare har träffat en läkare hos oss.
Boka ditt återbesök här om du redan är patient hos oss.

Boka här

 Pris 30 minuter: 1050 kronor
 Pris 60 minuter: 2100 kronor
Boka ditt återbesök här om du redan går hos en av våra hälsocoacher, eller vill boka in ytterligare ett samtal.
Boka ditt återbesök här om du redan har varit hos oss och träffat en barnmorska.
Boka ditt återbesök här om du redan är patient och träffat en terapeut hos oss tidigare.

Boka här

Pris 45 minuter: 950 kronor
Pris 90 minuter: 1900 kronor
Är du patient i behandling hos oss och har frågor utanför dina planerade kontakter finns vi tillgängliga för en kort avstämning.

Boka här

Pris: 500 kronor
Är du patient hos oss och behöver förnya ditt recept?
Boka här och skriv läkemedlets namn i rutan för sökorsak.

Boka här

Pris: 350 kronor

Nybesök

För dig som inte är patient hos 2Heal

Helhetshälsa är ett arbetssätt som tar ett systemperspektiv på hälsa. Det innebär att hela människan placeras i centrum för att uppnå långvarig hälsa snarare än att fokusera på ett symptom eller en sjukdom. Vi vet att alla delar av din kropp och din livsstil påverkar varandra och behöver vara i balans för optimal hälsa.

Ett sådant perspektiv innebär att vi ser till att hitta roten och grundorsaken till din problematik – och hjälper sedan kroppen att läka. Du blir inte längre bara förskriven en medicin som syftar till att endast lindra dina symptom. Vår modell tar alltså hänsyn till alla ekrarna i ditt livshjul; din kropp, din själ och miljön du lever i – eftersom din hälsa är sammansatt av allt.


Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening Man/Kvinna” via www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.


När du har bokat en tid hos oss så kommer du även få ett hälsoformulär med frågor som vi vill att du fyller i fem dagar innan ditt besök. På så sätt hinner din läkare läsa in sig på din problematik innan besöket, och ni använder tiden tillsammans mer effektivt. Hos oss får du en medicinsk bedömning där vi gör en 360° analys av dig och skräddarsyr sedan en behandlingsplan utifrån dina specifika behov.


Under ditt första besök träffar du en av våra läkare och ibland även en näringsterapeut som gör en första analys. Därefter kan vi vid behov vidare erbjuda dig en genanalys, biomedicinsk analys och hälso-optimering. Vårt team har lång erfarenhet av helhetshälsa.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 90 minuter och i priset ingår ett uppföljande telefonsamtal.
Pris: 6000 kronor
Längden på besöket är planerat till 60 minuter.
Pris: 4000 kronor
En hälsoscreening innebär att vi genom blodprover och ett detaljerat frågeformulär hjälper dig att kartlägga och få en överblick över ditt hälsotillstånd.
Med hjälp av ett detaljerat hälsoformulär där du bland annat får svara på frågor kring din livsstil, bakgrund, hälsohistoria samt med blodprover där dina värden analyseras – letar vi efter markörer som eventuella brister eller obalanser.

Att hitta eventuella riskfaktorer i ett tidigt skede gör det lättare att undvika sjukdom i framtiden. Vi kan på detta sätt förebygga sjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, benskörhet och demens. Med information om hur du mår på insidan, kan vi sedan ge dig råd och verktyg hur du kan optimera din hälsa, få mer balans, boosta din mentala kapacitet och välbefinnande – att nå din fulla potential. Vid behov erbjuder vi även ytterligare uppföljning, samtal och stöd.

Att göra en hälsokontroll är ett bra alternativ för arbetsgivare som vill få en överblick över hur medarbetarna mår, och jobba proaktivt för en långvarig helhetshälsa och friska medarbetare.

Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. När du har bokat en tid hos oss kommer du att få tillgång till ett hälsoformulär som vi vill att du fyller i fem dagar innan, då hinner läkaren läsa in sig på din problematik innan besöket, och ni använder tiden tillsammans mer effektivt.

Boka här

Man

Kvinna

Längden på besöket är planerad till 45 min.
Pris: 3000 kronor
Vår kropp består av celler som behöver näring till uppbyggnad och energiproduktion. Kosten består bland annat av vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och antioxidanter – alla viktiga för att cellerna ska fungera optimalt. Vanliga symptom vid en obalans av dessa komponenter är trötthet, magbesvär och torr hud. Ibland kan en obalans finnas utan att du märker det.
Målet med din konsultation är att främja optimal hälsa genom att rekommendera ett skräddarsytt kost- och kosttillskottsprogram.

När du bokar ett besök hos oss får du träffa en näringsterapeut i 60 minuter. Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening man/kvinna” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.

När du har bokat en tid hos oss så kommer du även få ett hälsoformulär med frågor som vi vill att du fyller i fem dagar innan ditt besök. På så sätt hinner din läkare läsa in sig på din problematik innan besöket, och ni använder tiden tillsammans mer effektivt. Hos oss får du en medicinsk bedömning där vi gör en 360° analys av dig och skräddarsyr sedan en behandlingsplan utifrån dina specifika behov

När du har bokat en tid kommer du även få tillgång till ett formulär som vi vill att du fyller i fem dagar innan besöket, för att näringsterapeuten ska hinna läsa in sig på din problematik innan besöket, och ni använder tiden tillsammans mer effektivt.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 60 minuter.
Pris: 2100 kronor
Tillsammans med en hälsocoach får du hjälp att se över alla delarna i ditt liv som påverkar din helhetshälsa. Vi utformar en plan anpassad för dig och din unika livssituation, dina mål och behov, och ger dig verktyg för att öka ditt välmående nu och på lång sikt.
Vi har en utgångspunkt i ett helhetsperspektiv på kroppen, att det är flera parametrar som samverkar för att du ska nå en hållbar och långsiktig hälsa. Vi vägleder dig inom kost, sömn och återhämtning, stresshantering, träning och rörelse, relationer, tankar och känslor och vi har en förståelse för hur allt hänger ihop.

I samtal med din coach får du möjlighet att i lugn och ro sätta upp hälsomål, utforska din hälsa och finna bästa vägen till tillfrisknande och välmående. Våra hälsocoacher jobbar i team vilket innebär att de jobbar nära läkare, näringsterapeuter och andra specialister som tillsammans tar fram en behandlingsplan som är anpassad för dig.

Vi börjar med att kartlägga din hälsa för att skapa en medvetenhet och förståelse för vad du behöver. Därefter går ni djupare in i de olika delarna för att förstå dina främsta behov och utmaningar, samt skapa bästa möjliga vägen framåt.
Det kan vara bra att veta att några av våra coacher har inriktningar som passar vissa personer med specifik problematik.

Nadja Öström är specialiserad på sköldkörtelproblematik.
Susann Friis-Lundevall är barnmorska och specialiserad på hormonhälsa.
Carolina Enberg har inriktning som personlig tränare och jobbar med fysisk rörelse, men även återhämtning.

Anna Brismar är transformativ coach och hjälper dig att hitta samband mellan dina tankemönster, känslor, svåra händelser tidigare i livet, samt dina nuvarande kroppsliga symptom. Du får hjälp att omvandla omedvetna föreställningar som skapar spänningar, trötthet och andra besvär, samt bearbeta emotionella trauman, och frigöra nedtryckta känslor. Detta arbetssätt kan frigöra livsenergi, minska trötthet, spänningar och värk, samt underlätta läkning och öka ditt välmående på många plan.

Du kan läsa mer om varje coach när du trycker på den röda knappen här till höger för bokning.

Vårt introduktionssamtal på 30 minuter är alltid gratis – ringer vi upp dig och du får berätta mer om din situation och vad du önskar hjälp med, och vi berättar mer om oss. Känns det bra så bokar vi därefter upp en ny dag och tid för vårt första coachsamtal.


Vill du boka ett coachsamtal direkt så går det bra att göra det, och då väljer du om du vill prata över vanlig telefon eller videosamtal.


Priset för coachning varierar beroende på hur många samtal du bokar. Vi kommer överens tillsammans hur många samtal som vi tror är bäst för just dig.

Boka här

Introduktionssamtal 30 minuter – gratis

1 samtal: 900 kr (45 minuter)
5 samtal: 4100 kr (820 kr/samtal)
8 samtal: 5920 kr (740 kr/samtal)
Under klimakteriet minskar äggstockarnas funktion, mensen upphör så småningom och hormonbalansen i kroppen förändras. Det är en naturlig del av livet och det är individuellt hur mycket man påverkas. Besvären kan börja långt innan mensen upphör i samband med förklimakteriet då ägglossningen blir oregelbunden. 
Östrogen och progesteron är två hormoner som påverkar många organ i kroppen och de symtom som upplevs under förklimakteriet och klimakteriet beror framför allt på de minskade hormonnivåerna, samt obalans mellan progesteron och östrogen.

Vanliga symptom är:
 • Oregelbunden mens
 • Nedstämdhet
 • PMS
 • Värmevallningar
 • Svettningar
 • Sömnproblem
 • Humörsvängningar
 • Torra slemhinnor
 • Urinvägsbesvär
 • Stresskänslighet, svårare för nedvarvning och återhämtning.

Vi hjälper dig att först förstå varför du mår som du gör och erbjuder sedan en individuell rådgivning och behandling för att lindra dina klimakteriebesvär och även se möjligheterna i denna period av ditt liv. Rådgivningen kan omfatta kost, livsstil och de särskilda frågor du har. 

När du bokar en tid hos oss kommer du få träffa en barnmorska och/ eller en läkare som kartlägger ditt mående och vilken behandling som passar just dig bäst. Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.

Boka här

Läkare

Längden på besöket är planerad till 30 minuter. 
Pris: 1800 kronor

Barnmorska

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 900 kronor
Ibland kan det vara svårt att veta i vilken hormonell fas man befinner sig enbart baserat på symptom och menstruationen. Vi hjälper vi dig att tolka dina symptom och ditt blodprov och informerar dig om de valmöjligheter du har och vilka för- och nackdelarna är för just dig när det kommer till att välja eller avstå från hormonersättning.
Vanliga känslomässiga symptom i förklimakteriet är:
 • Irritation
 • Ilska
 • Känna sig otillräcklig
 • Vara uppe i varv
 • Depression
 • Oro
 • Ångest
 • Humörsvängningar
 • Minskad självkänsla
 • Sömnproblem
 • Ibland ökad sexlust
Fysiska symptom kan vara:
 • Rikliga blödningar med klumpar (levrat blod)
 • Kortare menscykel
 • Vallningar och svettningar
 • Ömma bröst
 • Järnbrist
 • Viktuppgång
När hormonerna av någon anledning minskar i nivå eller börjar fungera sämre, kommer du med största sannolikhet att känna av det. Samspelet mellan hormonerna och signalsubstanserna under de hormonella förändringarna i ditt liv lägger i stort sett grunden för hur du mår.

Signalsubstanserna i hjärnan, som i sin tur påverkar vårt psykiska mående är kopplade både till östrogen och progesteron och har starka positiva effekter i kroppen bland annat är de. antiinflammatoriska. Sjunkande hormoner påverkar även hur du mår rent fysiskt och kan till exempel. ta sig uttryck i form av diffus smärta och värk.

Både kost och näring och stress och återhämtning påverkar hur du och din kropp hanterar perioden som kallas förklimakteriet.

Vi hjälper dig att först förstå varför du mår som du gör och erbjuder sedan en individuell rådgivning och behandling för att lindra dina besvär och även se möjligheterna i denna period av ditt liv. Rådgivningen kan omfatta kost, livsstil och de särskilda frågor du har.


När du bokar en tid hos oss kommer du få träffa en barnmorska och/ eller en läkare som kartlägger ditt mående och vilken behandling som passar just dig bäst. Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.

Boka här

Läkare

Längden på besöket är planerad till 30 minuter. 
Pris: 1800 kronor

Barnmorska

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 900 kronor
Urinvägsinfektion orsakas av uppåtstigande bakterier. Blåskatarr är den vanligaste formen av urinvägsinfektion och kan leda till sveda och att du behöver kissa ofta.

Orsaken till att kvinnor drabbas av urinvägsinfektion i större utsträckning än män är att urinröret är kortare hos kvinnor. Det går ofta över av sig själv men man kan ibland behöva behandling. Vanliga symptom vid urinvägsinfektion som orsakat blåskatarr är:

 • Du behöver kissa ofta
 • Sveda när du kissar
 • Smärta i nedre delen av magen
 • Blod i urinen

Om du drabbas av återkommande besvär är det viktigt att utreda om det finns någon bakomliggande sjukdom eller förändring i kroppen, som gör att du behöver behandling. 

När du bokar ett besök hos oss får du träffa en erfaren läkare som kommer ta ställning till fortsatt utredning och behandling. I samband med besöket tar vi  en urinodling. Vid upprepade besvär kan även blodprover bli aktuella.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 30 minuter. 
Pris: 1800 kronor
Endometrios är svår att bota men det går att behandla symptomen och den inflammation som uppstår. Vi på 2Heal skräddarsyr en behandling utifrån dina behov och förutsättningar. Vi utgår från dig och din livsstil med ett helhetsperspektiv där vi även kan ge verktyg för egenvård, samt samtal och vägledning för att du ska må bra. 
Vid endometrios är det vanligt att de första symptomen kommer i tonåren. Symptomen kan även variera från person till person och vissa kan ha symptom som inte finns uppräknade nedan.

 • Kraftig smärta i samband med mens
 • Lång och riklig mens
 • Konstanta smärtor i nedre delen av magen
 • Smärta som strålar ut mot rygg och ben
 • Smärta i samband med sex
 • Du behöver kissa ofta
 • Diarré eller förstoppning
 • IBS besvär
 • Smärta när du kissar eller bajsar
 • Blod i kisset eller bajset i samband med mens
 • Trötthet, illamående och feber
 • Svårt att bli gravid

När du bokar ett besök hos oss får du träffa en läkare som är specialist i gynekologi som gör en gynekologisk undersökning samt en vaginal ultraljudsundersökning. Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening kvinna” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 30 minuter. 
Pris: 1800 kronor
PCOS innebär att du har många äggblåsor på ena eller båda äggstockarna vilket bland annat kan leda till hormonell obalans.

Andra symptom vid PCOS kan vara:

 • Oregelbunden eller utebliven mens
 • Ökad kroppsbehåring
 • Akne och fet hy
 • Nedstämdhet
 • Minskad sexlust
 • IBS-symptom
 • Insulinresistens från ett ökat kolhydratsug
 • Viktökning
 • Svårigheter att bli gravid

Vi hjälper dig utifrån dina symptom och var du befinner dig. Exempel kan vara  att minska eventuell insulinresistens för att förebygga diabetes typ 2 och metabolt syndrom, eller att förbättra din tarmhälsa med syfte att minska eventuella IBS-symptom.

Vid ditt besök kommer du att få träffa en gynekolog som utifrån konsultationen och undersökningen med ultraljud tar ställning till fortsatt utredning och behandling. Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Fertilitet kvinna” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 30 minuter. 
Pris: 1800 kronor
Inkontinens hos män är ofta ofarligt och relaterade till prostatan. Det kan dock ha andra bakomliggande orsaker som är viktiga att utesluta. Inkontinens kan visa sig på flera olika sätt; till exempel som urinläckage vid ansträngning eller ett droppande efter avslutat toalettbesök. 

När du bokar en tid kommer du att få träffa en läkare som utreder dig grundligt. 

Boka här

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 2500 kronor
PMS (premenstruellt syndrom) och PMDS (premenstruellt dysforiskt syndrom) drabbar ungefär fem procent av alla kvinnor som menstruerar och symptomen har ett cykliskt mönster som följer menscykeln. Symptomen kan variera från kvinna till kvinna och olika månader.

Vanliga symptom är

 • Lättretlighet
 • Depression
 • Humörsvängningar
 • Sömnproblem
 • Ökad hunger
 • Mensvärk
 • Ömma bröst
 • Huvudvärk

Vid ditt besök får du träffa en erfaren allmänläkare, barnmorska eller gynekolog som tar ställning till fortsatt utredning och behandling. Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Hälsoscreening kvinna” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.

Boka här

Läkare

Längden på besöket är planerad till 30 minuter. 
Pris: 1800 kronor

Barnmorska

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 900 kronor
Gynekologiska sjukdomar och besvär kan visa sig på många olika sätt, eller helt utan symptom. Under ett allmänt gynekologiskt besök screenar vi dig för flera kvinnosjukdomar. Vi kan även hjälpa dig om du till exempel har blödningsrubbningar, förlossningsskador eller upplever smärta. 

När du bokat ett besök får du träffa en gynekolog som bland annat kommer att utreda och undersöka dig med ultraljud. Om behov finns kan vi ta cellprov.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 30 minuter. 
Pris: 1800 kronor
Problem kopplade till prostata och urinblåsan kan påverka förmågan att tömma blåsan. Typiska besvär är behov att gå upp på natten för att kissa, samt trängningar, vilket kan visa sig i en svag urinstråle, att flödet är lågt och det tar lång tid att tömma blåsan.

Andra symtom som kan uppstå:

 • Strålen kan vara svagare när du kissar och det kan vara svårt att komma igång.
 • Du behöver ta i för att tömma urinblåsan helt.
 • Det känns som att blåsan inte är helt tömd när du har kissat klart.
 • Strålen bryts en eller flera gånger när du kissar.
 • Du behöver kissa oftare.
 • Det läcker urin samtidigt som du plötsligt känner dig kissnödig.

Det finns olika behandlingar som kan lindra de symtom som besvärar dig. När du bokar ett besök hos oss får du träffa en läkare som utreder olika orsaker till dina besvär. Ett ultraljud av prostatan ingår i utredningen.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 2500 kronor
Mannens hormonbalans och sexuella hälsa hänger ofta ihop. Ett sådant exempel är testosteronbrist, vilket ofta utvecklas gradvis, och kan även leda till en mängd andra symptom så som:
 • Trötthet
 • Lätt att bli irriterad
 • Ökad bukfetma
 • Minskad muskelmassa
 • Nervositet och oro
 • Minskad sexlust

När du bokar ett besök hos oss kommer du få träffa en läkare som är specialist i andrologi –  mannens sexuella hälsa, som tar ställning till fortsatt utredning och behandling.

Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Fertilitet man” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. När du har bokat en tid kommer du även få tillgång till ett formulär som vi vill att du fyller i för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Ett spermaprov tillkommer och lämnas efter din första kontakt.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 2500 kronor
Inkontinens hos män är ofta ofarligt och relaterade till prostatan. Det kan dock ha andra bakomliggande orsaker som är viktiga att utesluta. Inkontinens kan visa sig på flera olika sätt; till exempel som urinläckage vid ansträngning eller ett droppande efter avslutat toalettbesök. 

När du bokar en tid kommer du att få träffa en läkare som utreder dig grundligt. 

Boka här

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 2500 kronor
Det kan finnas flera orsaker till svårigheter att få barn och problemet kan ligga hos både mannen och kvinnan.

När du bokar ett besök hos oss får du träffa en läkare som är specialist i kvinnosjukdomar om du är kvinna och en specialist i andrologi om du är man. Samtliga har lång erfarenhet från universitetssjukhus.


Helhetshälsa är centralt för en frisk graviditet. När du kommer till oss blir du undersökt och utredd på flera plan för att sedan få hjälp att optimera dina förutsättningar. En frisk graviditet är nära besläktad med kvinnans och mannens hälsa före befruktningen och har betydelse för hälsan hos kommande generationer.


Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Fertilitet kvinna/man” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. När du har bokat en tid kommer du även få ett frågeformulär som vi vill att du fyller i innan besöket för att vi ska ha så mycket information om dig som möjligt och för att optimera tiden du har med läkaren. Ett spermaprov tillkommer och lämnas efter din första kontakt.

Boka här

Man

Kvinna

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 2500 kronor
Det kan finnas flera orsaker till varför vissa par har svårt att få barn och problemet kan ligga hos både mannen och kvinnan. Det drabbar ungefär 20% av alla par och är med andra ord väldigt vanligt. Det finns dock mycket man kan göra för att förbättra chanserna. 

När du bokar ett besök hos oss får du träffa en läkare (expert på mannens- eller kvinnans hälsa) som kommer undersöka och utreda dig på flera plan. Vi kommer bland annat att kartlägga dina stressnivåer samt optimera näringsstatus. Vid behov kan du få stöd och vägledning av en barnmorska som använder bland annat medicinsk yoga som verktyg.


Inför ditt besök rekommenderar vi att du tar blodprovspaketet “Fertilitet man/kvinna” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. När du har bokat en får du även ett frågeformulär som vi vill att du fyller i innan besöket, för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, och optimera din besökstid.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 2500 kronor
En ultraljudsundersökning kan göras under hela graviditeten. Om du är gravid erbjuder vi ultraljudskontroller från och med graviditetsvecka 9.

Vi kan bland annat ge svar på hur barnet ligger i livmodern, hur länge graviditeten har pågått, var moderkakan sitter samt antal foster. 

Har du påbörjat en IVF-behandling? I så fall kan vi även erbjuda ett fertilitetsultraljud där vi bland annat kan kontrollera att du har en normal ägglossning, se äggblåsornas antal och storlek samt livmoderslemhinnans tjocklek. 

Har du behov av provtagning så hjälper vi dig även med det.

Boka här

Pris: 1800 kronor
Det finns många olika sätt att skydda sig mot oönskad graviditet på. Vissa är säkrare än andra och en del personer kan uppleva biverkningar av till exempel preventivmedel med hormoner. 

Vi erbjuder individuellt anpassad rådgivning för att ta fram det preventivmedel som passar just dig och din livssituation bäst. 

Vid fysiskt besök kan vi erbjuda bl a pärlspiralen Ballerine (pris inklusive spiral: 2500 kronor)

Boka här

Läkare

Längd på besöket är planerad till 30 minuter
Pris: 1800 kronor
 

Barnmorska

Längd på besöket är planerad till 30 minuter
Pris: 750 kronor
 
Psykisk hälsa är beroende av många olika faktorer och det är viktigt att hitta de underliggande orsakerna till varför du mår dåligt och samtidigt utesluta de tillstånd som kan kopplas till kroppsliga symptom och fysisk ohälsa. Några vanliga symptom kopplade till psykiska besvär är nedstämdhet, låg självkänsla, ångest, sömnproblem, onormal trötthet och hjärtklappning.
När du bokar ett besök hos oss får du träffa en behandlare med lång erfarenhet av patienter med psykisk ohälsa. Vi gör en utredning för att ställa rätt diagnos och finna de faktorer som också eventuellt kan kopplas till din kroppsliga ohälsa. Om nödvändigt sätter vi in medicinering eller fasar ut befintlig.

Via psykoterapi får du hjälp att hantera de faktorer som påverkar ditt liv och hjälp till en ökad förståelse för hur just ditt känsloliv fungerar. Vi hjälper dig att genom en förändringsprocess hantera dina tankemönster, dina känslor och kraven du känner, samt att relationen till dig själv och andra människor stärks. Vi arbetar förebyggande och behandlande i samråd med dig. Vi ger dig kunskap om kroppen och om nervsystemets funktion och dess betydelse för hur du mår, och du får lära dig tekniker för ökat välbefinnande och verktyg för återhämtning. Vårt mål är alltid helhetshälsa, då vi vet att allt hänger ihop. Vi hjälper dig att behandla depression, utmattningssyndrom, ångest, oro och stress.

Boka här

Psykoterapi

Läkare

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris läkare: 1800 kr
Pris psykoterapi: 950 kronor
Matsmältningssystemets uppgift är att smälta maten, ta upp näring och tillsammans med din lever eliminera gifter och avfall ut ur kroppen på ett effektivt sätt. Är magens funktion ur balans kan du bland annat uppleva besvär som diarré, förstoppning, uppblåsthet, smärta och onormal trötthet. Obalans kan även orsaka kronisk inflammation i kroppen och påverka ditt immunförsvar.

Mag- och tarmhälsa är ett prioriterat område på din väg mot bättre hälsa – den lägger grunden till en god allmänhälsa, men är också nödvändig för hormonell balans. Dessutom påverkar din tarmhälsan direkt din hjärnhälsa! Det innebär att en ”dålig mage” på sikt kan få långtgående konsekvenser. Även för vissa former av psykisk ohälsa kan mag- tarmhälsan spela en viktig roll. Vi arbetar både med kostbehandling och kostrekommendationer. Dessutom kan du få rådgivning angående livsstil och vid behov individuellt anpassade rekommendationer av stödjande naturläkemedel.

När du bokar ett besök hos oss får du träffa en specialistläkare i allmänmedicin eller en nutritionist som har en påbyggnadsutbildning i helhetsmedicin. Vi rekommenderar att du beställer blodprovspaketet “Hälsoscreening” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. Du kan också vända dig till en näringsterapeut direkt, men vi rekommenderar alltid ett läkarbesök först.

Boka här

Läkare

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 1800 kr

Näringsmedicin

Längden på besöket är planerad till 60 minuter.
Pris: 2100 kr
Sköldkörteln producerar hormon som bland annat styr ämnesomsättningen och kan vara både underaktiv (hypotyreos) eller överaktiv (hypertyreos). 
Vanliga symptom vid underaktiv sköldkörtel (hypotyreos):
 • Trötthet
 • Viktuppgång
 • Svullnad
 • Sämre ämnesomsättning
 • Frusenhet
 • Nedstämdhet, låg motivation
 • Torr hud
 • Hjärndimma
 • Kraftiga menstruationer
 • Förstoppning
En överaktiv sköldkörtel producerar istället för mycket sköldkörtelhormon och kan ge motsatta symptom.

Symptom vid överaktiv sköldkörtel (hypertyreos):
 • Trötthet
 • Hjärtklappning
 • Sömnsvårigheter
 • Vallningar/svettningar
 • Darrningar
 • Känsla av rastlöshet
 • Ångest
 • Svårt att gå upp i vikt eller viktnedgång
Om dina symtom beror på en underfunktion av sköldkörteln utforskas orsakerna till att just din sköldkörtel inte fungerar som den ska. Tarmhälsa, stress, kost, näringsstatus och livsstil har stor påverkan på sköldkörtelns funktion.

Vi utgår från kroppens olika system och organ och hur dom interagerar. Ibland kvarstår problem även om man vid hypotyreos behandlas med sköldkörtelhormoner. Vi hjälper dig att hitta rätt medicinering och livsstilsåtgärder utifrån dina individuella behov.

Inför ditt besök med läkare eller nutritionist rekommenderar vi att du beställer blodprovs-paketet “Hälsocreening” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.

Boka här

Läkare

Längden på besöket är planerad till 45 minuter.
Pris: 1800 kr

Näringsmedicin

Längden på besöket är planerad till 60 minuter.
Pris: 2100 kr
Utmattningssyndrom är ett komplext tillstånd som i stort kan beskrivas som en obalans mellan dina kroppsliga, psykiska och existentiella resurser och det livet som du lever. På den kroppsliga sidan har hjärnan och binjurarna stor betydelse för att kontrollera ditt stress-system och din återhämtning.

2Heals team undersöker hela din situation ner på cellnivå. Både din symtombild och dina blodprov är viktiga för diagnos. Vi kan även göra andra tester för att analysera dina nivåer av signalsubstanser och hormoner för att utvärdera de underliggande orsakerna till varför du mår som du mår. Men det är också viktigt att förstå dina psykiska och existentiella frågeställningar, problem och resurser. Behandlingen av utmattningssyndrom behöver därför en god relation och dialog mellan dig och din läkare respektive övriga professioner. Här är det viktigt att göra en individuell behandlingsplan omfattande alla dimensioner och att även stärka dina hälsofaktorer.

Förmågan att hantera stress och krav, även att bekämpa infektioner försämras om systemet inte är i balans och då kan vi uppleva en mängd symptom.

 • Svårigheter att hantera stress och krav
 • Mental och fysisk utmattning
 • Kognitiva problem såsom nedsatt koncentration, minne, planeringsförmåga
 • Emotionell instabilitet
 • Nedstämdhet
 • Störd sömn och dygnsrytm
 • Viktuppgång
 • Återkommande infektioner
 • Allergier och matintoleranser
 • Nedsatt sexlust
 • Insulinresistens
 • Ökat behov av att äta ofta
 • Salt- och sötsug
 • Hormonella obalanser
 • Värk

Behandlingen vid utmattningssyndrom består oftast av flera olika delar där man kombinerar behandling av eventuella näringsbrister med läkemedelsbehandling och samtalsterapi. Även medicinsk yoga kan vara till hjälp.

Du träffar en läkare eller nutritionist och i samband med besöket görs en individuell behandlingsplan som kan inkludera andra professioner såsom näringsterapeut, psykoterapeut och medicinsk yoga. Inför ditt besök rekommenderar vi att du beställer blodprovs-paketet “Hälsocreening” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem. När du bokar ett besök kommer du få träffa en läkare som tar ställning till fortsatt behandling. 

Boka här

Läkare

Längden på besöket är planerad till 45 minuter.
Pris: 1800 kr

Näringsmedicin

Längden på besöket är planerad till 60 minuter.
Pris: 2100 kr
Smärtsinnet finns i hjärnan och tar emot smärtsignaler från kroppen. Vid långvarig smärta är det vanligt att smärtsinnets känslighet ökar vilket i sin tur kan förvärra situationen. Smärtan kan även kvarstå trots att den utlösande orsaken har försvunnit. 

Det är även vanligt att själva smärtan resulterar i andra symptom såsom:

 • Koncentrationssvårigheter och andra kognitiva problem
 • Onormal trötthet och ångest
 • Sömnsvårigheter 
 • Yrsel
 • Hjärtklappning
 • Svettningar
 • Buksmärtor

Långvarig smärta är en komplex sjukdom som med tiden involverar kropp och själ. Det finns flera olika metoder vid behandling av långvarig smärta. När du bokar ett besök hos oss kommer du få träffa en specialist i allmänmedicin med lång erfarenhet av smärtrehabilitering ur ett helhetsperspektiv. I samråd med dig görs en individuell behandlingsplan. I regel behövs ett samarbete med en fysioterapeut, men även medicinsk yoga, samtalsterapi och kostrådgivning kan vara aktuella.

Boka här

Läkare

Längden på besöket är planerad till 45 minuter. 
Pris: 1800 kr

Fysioterapi

Längden på besöket är planerad till 60 minuter.
Pris: 1500 kronor

Högt blodtryck är en folksjukdom som kännetecknas av att blodtrycket i kroppen i genomsnitt ligger för högt under en längre tid. Orsakerna är dock många. Det kan vara stress och långvariga spänningstillstånd, dålig sömn, ärftliga faktorer, övervikt och även ångest som ligger bakom.

När du bokar en tid hos oss får du träffa en specialist i allmänmedicin med lång erfarenhet av helhetsmedicin som hjälper dig att hitta dina bakomliggande faktorer och ge råd och verktyg att komma åt orsaken till det förhöjda blodtrycket. Vid behov finns möjlighet att i samråd med din läkare träffa en hälsocoach, nutritionist, eller en psykoterapeut.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 45 minuter.
Pris: 1800 kronor
Det är viktigt att inte bara behandla sjukdomar symptomatiskt, utan att förstå hur de uppstår och hur en hållbar hälsa kan uppnås. Det gäller framförallt återkommande eller långvariga sjukdomstillstånd.

När du bokar tid hos oss får du träffa en specialist i allmänmedicin med lång erfarenhet av helhetsmedicin. Vid behov finns möjlighet att i samråd med din läkare träffa en hälsocoach, nutritionist, eller en psykoterapeut. 

Inför ditt läkarbesök rekommenderar vi att du beställer blodprovs-paketet “Hälsocreening enkel” genom www.blodkollen.se/2heal. Vi vill ha provsvaren tillgängliga inför ditt besök och det tar normalt 3-5 dagar innan vi får dem.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 30-45 minuter.
Pris fysiskt möte: 1800 kronor
Pris distans:  950 kronor
Vår kropp fungerar på olika funktionssystem som är beroende av varandra. I vårt arbete ser vi till helheten och undersöker utöver dina ortopediska symtom även ditt kärlsystem, ditt lymfsystems funktion och ditt andningsmönster för att förstå vad din kropp behöver hjälp med.

Det kan hända att du behöver träna upp styrkan och uthålligheten i en muskel eller träna upp stabiliteten kring en led. Du kan också behöva lära dig att kontrollera en viss rörelse.

Följande symptom eller sjukdomar kan fysioterapi förbättra:

 • Andningstelatetade besvär 
 • KOL
 • Astma/emfysem
 • Bäckenbottenproblematik inklusive uretrit och vestibulit
 • Stressrelaterade problem  
 • Mage-tarmbesvär inklusive IBS
 • Åderbråck, svullna ben 
 • Störning i lymfflödet (Ödem efter canceroperation)
 • Förbättring av avgiftning
 • Ledsmärtor inklusive akuta skov av rheumatism/kronisk polyartitis 
 • Fibromyalgi 
 • Migrän 

Behandlingen baseras på dina symtom och den bedömning som undersökningen har lett fram till.

Fysioterapeuten lär dig att använda kroppen på ett sätt som kan minska besvären och som förhindrar att dem kommer tillbaka. Du kan även få hjälp med att hantera smärta och stress. Du får tips om hur du kan förändra dina levnadsvanor. Vill du ha en kortare bedömning boka 30 min besök.

Boka här

Bedömning

Längden på besöket är planerad till 30 minuter.
Pris: 750 kronor

Längre besök

Längden på besöket är planerad till 60 minuter.
Pris: 1500 kronor
Akupunktur är en behandlingsmetod som kan användas för att minska bland annat smärta och illamående. Modern forskning har funnit vissa bevis för att det vid behandlingen frigörs bland annat endorfiner som är kroppens egna smärtstillande ämnen. Sedan 1984 är akupunktur en godkänd behandling inom svensk sjukvård.
Akupunkturbehandlingen börjar med att terapeuten gör en undersökning genom att känna på de områden där du har ont för att avgöra vilka punkter som ska behandlas. Därefter sticker terapeuten in tunna sterila engångsnålar på bestämda punkter på kroppen som kan vara i muskler, senor eller bindväv. Punkterna kan ibland även ligga långt ifrån det smärtande området för att förstärka den smärtlindrande effekten.

Du kan sitta eller ligga ned under behandlingen. Nålarna får sitta kvar några sekunder upp till 20 minuter eller mer och dras ut snabbt när du är färdigbehandlad.

Vanligtvis känns det inte mycket när akupunkturnålarna sätts på plats. Under behandlingen kan du uppleva enbart välbehag eller andra sensationer som till exempel värme, kyla, tyngdkänsla eller domning. En del känner inget alls.

Normalt får du behandlingen en till två gånger i veckan. Det är viktigt att behandlingen sker regelbundet men behandlingen kan ges med längre intervaller när den börjat ge positiv effekt.

Du kommer överens med din terapeut om vilket behandlingsupplägg som passar dig bäst.

Du kan bli trött och törstig efter behandlingen. Du bör därför dricka och vila en stund efteråt. Det kan ibland uppstå en liten blödning i stickområdet och du kan få blåmärken. Trötthet eller upprymdhet är övergående effekter. Akupunktur är inte lämpligt om du har en ökad blödningsrisk eller är infektionskänslig.

Boka här

Längden på besöket är planerad till 60 minuter.
Pris: 950 kronor

Provtagning

Boka ett snabbt och smidigt covid test i Stockholm. Vår erfarna vårdpersonal utför antigentest och antikroppstest (SARS-CoV-2 IgM och IgG) för covid-19, som visar om du har en misstänkt pågående infektion eller har utvecklat antikroppar efter en genomgången infektion. Du får ditt reseintyg signerat av läkare dagen efter din PCR provtagning även helger.
Hos oss är du varmt välkommen när du är symptomfri och behöver göra ett tillförlitligt coronatest inför en resa. Vi använder oss endast av test som följer Folkhälsomyndighetens krav och är ISO certifierade för din trygghet.

Våra tester är CE märkta. Provsvaret visar om du har antigen (provet tas i näsan) eller antikroppar mot Covid-19 (SARS-CoV-2 IgM och IgG). Provet tas via ett stick i fingret.

INFORMATION OCH RÅDGIVNING

Det finns en stor mängd tester av olika kvalitet och omfattning. Eftersom covid-19 innebär mycket oro och osäkerhet är det viktigt att du får hjälp att tolka ditt provsvar och att du får information kring vad det kan innebära framöver till exempel vad gäller kontakt med andra människor.
Det här får du när du testar dig hos oss.

 1. Testet tas i lugn och trevlig miljö centralt hos oss.
 2. Vid provtagningen har vi behörig sjukvårdspersonal som är väl insatta i testet. De svarar gärna på dina frågor.
 3. Du får ditt resultat inom 12 timmar. Du får ditt provsvar tillsammans med ytterligare information, rådgivning och aktuella riktlinjer som uppdateras löpande. Ditt provsvar kommer krypterat digitalt direkt till din e-postadress och din telefon.
 4. Du har möjlighet att boka in ett videomöte med en läkare som har specialkunskap om covid-19, såväl ur medicinskt perspektiv som ur ett arbetsmiljöperspektiv. Detta kan du boka här.

Boka här

Längden på besöket är 15 minuter. 

Pris test: 900 kronor
Pris reseintyg: 2000 kronor

Hittar du inte det du söker?

Passar inte någon av det ovanstående in på just dina besvär? Känner du dig osäker på vilken tjänst som passar just dig?


Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning. Boka en tid som passar dig så ringer vi upp dig och hjälper dig genom bokningsprocessen.


Det går också bra att maila oss på info@2-heal.com
eller ringa oss direkt på 08 – 34 31 39, måndag – fredag kl 10 – 12.
Scroll to Top